AFTER

Activitats
Marató de presentacions performàtiques
26.11 / 2016 / 10h 00
C. de l'Alzina 21. De 10 a 22h
Sala d'Art Jove_AFTER_2016

AFTER
Marató de presentacions performàtiques

 
Dissabte 26, de 10 a 22h
C. de l'Alzina 21. Barcelona
(M L3 Lesseps, L4 Joanic)

-

Christian Alonso / Alexander Arilla / Gerard Ballester / Leah Dixon (Beverly's) / Rosza Farkas (Arcadia Missa) / Núria Gómez Gabriel (La Kino) / Ethan Hayes-Chute (Conglomerate.tv) / Victor Hermoso / Josep Maynou / Sergio Monje/ New Now / Sira Pizà / Plom / Job Ramos / Eulàlia Rovira i Adrian Schindler / Eduardo Ruiz / Rosa Sánchez, Darío Corbacho, Pol Masip / Laura Torres / Ricardo Trigo

-

After proposa un moment de densitat i de sobresaturació, un fenomen per ser pensat més tard. After és una marató de presentacions performàtiques. Es desenvoluparà en una ubicació preparada per a l’ocasió i al llarg d’un intens dia. La intenció és la de situar en un mateix pla als artistes del programa de Sala d’Art Jove 2016 amb artistes afins i artistes amb una major experiència, així com d’altres agents actius en el món de l’art i de diferents procedències. Per mitjà de la posada en crisi de l’estructura ortodoxa de la jornada de presentació, After proposa mesclar i samplejar formats i posicionaments. Desitgem obtenir una borrosa radiografia de les arts visuals i experimentar els seus límits i dependències en relació al context tecno-polític.

Assistim a la reconfiguració incessant de les categories ontològiques que un dia varen unificar el nostre món, a la performativitat de la informació bàsica que condensava el nucli dur del nostre coneixement. Per alguna raó, la hiperproducció material i immaterial ens han travat el cor i ha sortit a relluir la nostra pell. Les coses han deixat de ser coses, la relació d’una cosa amb d’altres coses és el que defineix una cosa. El temps s’ha desvinculat de la seva condició temporal i, en el seu lloc, s’hi ha instal·lat una condició espacial. “Allà on vas, fes com veuràs”. Assistim atribolats a imitar i a prendre el pols a algú que va deixar de ser humà abans d’ahir.

-

After és una proposta de l’equip de mediació de Sala d’Art Jove 2016, format per Gris García, Sira Pizà i Ricardo Trigo.

Sala d'Art Jove_AFTER_2016
Sala d'Art Jove_AFTER_2016
Sala d'Art Jove_AFTER_2016
Sala d'Art Jove_AFTER_2016
Sala d'Art Jove_AFTER_2016