Com volem col·leccionar?

Activitats
Blanca del Río, Maike Moncayo, Carlota Surós, Simone Zanni. Projecte investigació Art Jove 2015. Procés de tutoria: Daniel García Andújar
11.12 / 2015 / 19h 00
Auditorio Convent dels Àngels. Macba
Sala d'Art Jove_col·leccionar_2015

 
Com volem col·leccionar? Presentació

Projecte d’investigació que es proposa identificar les esquerdes dels mecanismes d’adquisició de patrimoni, així com maneres d’apropar l’esfera pública en la construcció d’una col·lecció d’art. La investigació es centra en un context específic com és el MACBA, que compta amb una de les col·leccions d’art contemporani més representatives de Catalunya. Es busca problematitzar, així, a l’entorn dels processos de patrimonialització de la pràctica artística i plantejar nous paràmetres o criteris per a l’adquisició d’obra.

Projecte a càrrec Blanca del Río, Maike Moncayo, Carlota Surós, Simone Zanni.
Procés de tutoria: Daniel García Andújar.

Com volem col·leccionar? s'emmarca en la col·laboració entre Macba, Museu d'Art Contemporani de Barcelona i Sala d'Art Jove durant l'any 2015. Projecte seleccionat a la convocatòria d'investigació Art Jove 2015.

Activitat programada per la Sala d’Art Jove de la Generalitat de Catalunya i realitzada amb el suport del MACBA en el marc del conveni de col·laboració entre ambdues institucions.

Presentació, divendres 11 de desembra a les 19 h
Entrada gratuïta. Sense inscripció prèvia. Aforament limitat.

-

Més informació:
http://www.macba.cat/ca/com-volem-colleccionar/1/activitats/activ
 
Macba
Plaça dels Àngels, 1
08001 Barcelona

-
 

La presentació s'insereix dins el cicle d'activitats i presentacions La Gran Il·lusió. Sala d’Art Jove 2015.
La Gran Il·lusió és una proposta de l’equip de mediació de Sala d’Art Jove 2015, format per Caterina AlmirallChristian Alonso i María García.
 
-