Els espais de producció

Activitats
Taula rodona en el marc d'Ouverture Acte II.
29.06 / 2012 / 18h 00
Edificio Pantalla del MACBA. Plaça dels Àngels,1.Barcelona.
Sala Art Jove_produccio_2012

Els espais de producció

Taula rodona a càrrec de Tere Badia, directora d’Hangar, i Ainara Elgoibar, artista en residència del centre; Pep Dardanyà, director de Can Xalant, i Eva Marin, artista en residència del centre; i Oscar Abril Ascaso, curador de NauEstruch, i Anna Recasens, d’Acció Cultural Metropolitana de Sabadell. Modera: Quico Peinado.
 
L’emergència de conceptes com investigació artística evidencia la importància de la recerca, la formació, la producció i les pràctiques artístiques, no com a activitats individuals i aïllades, sinó des de la creació de xarxes i espais públics que repensin contínuament les fronteres entre artistes, teòrics, investigadors i educadors.
 
La finalitat d’aquesta xerrada és la presentació dels diversos perfils d’aquests centres de producció, per abordar-ne el funcionament, el format de residència, el tipus de projectes en marxa i la projecció exterior, entre altres temes. Es tracta d’explorar la figura de l’artista investigador i les línies de treball emergents que es promouen des d’aquestes institucions.

Edifici Pantalla del MACBA. Plaça dels Àngels 1, Barcelona.
29.06.12  18.00 h