Festa Starter Pack. Taller de creació per a joves

Activitats
Sergio Dahdouh Cabia, Gala Gabaldón, Marcos Gómez Baker i Alverd Gual-Cibeira. Projecte d'educació Art Jove 2019. Procés de tutoria: Fito Conesa
26.10 — 23.11 / 2019 / 00h 54
ACVic Centre d’Arts Contemporànies
Sala d'Art Jove_StarterPack_2019

FESTA STARTER PACK
Taller de creació d’una festa inclusiva 

Per a joves de 14 a 18 anys.

Sergio Dahdouh Cabia, Gala Gabaldón, Marcos Gómez Baker i Alverd Gual-Cibeira

Activitat del projecte d'educació Art Jove 2019 en col·laboració amb ACVic.

-

ACVic Centre d’Arts Contemporànies
Sant Francesc, 1, Vic
 
Taller gratuït
Dissabte 26 d’octubre d’11.00 a 14.00 h
Dissabtes 2, 9, 16 i 23 de novembre de 17.00 a 20.00 h

Inscripcions a:
Instagram: @festastarterpack
Correu electrònic a: festastarterpack@gmail.com
Places limitades.

-

FESTA STARTER PACK
Taller de creació d’una festa inclusiva 

 
Festa Starter Pack és un punt de trobada que s’obrirà durant 5 dissabtes. La idea principal del projecte és generar un espai d’oci, intercanvi d’idees, afectes i experiències, on posar en valor la creativitat personal i grupal, el pensament crític i la capacitat de les participants per organitzar-se de manera autònoma.

A cada sessió es desplegaran una sèrie d’activitats que giraran entorn a un format diferent (música, gràfic, cos,...) per reflexionar i generar contingut sobre els conceptes d’identitat i privilegi.

L’objectiu final del projecte serà l’organització d’una festa que es realitzarà a la darrera sessió, on poder compartir i exposar els materials generats durant les trobades anteriors: cartells, fanzine, audiovisuals, cançons, etc. Aquests abordaran el reconeixement i el respecte de diferents identitats socials i culturals, la seva interseccionalitat i l'anàlisi dels privilegis que resulten d'afavorir sistemàtica o estructuralment determinades realitats.

La principal motivació del projecte és la creació d'un espai segur i amb una finalitat pedagògica i experimental, amb capacitat d’articular-se en funció dels interessos de les participants.

Starter Pack és un espai educatiu i experimental que vol posar sobre la taula idees, afectes i veus heterogènies. Treballar amb la curiositat, l'entusiasme i les inquietuds compartides a través d'un procés cuidat i obert a la improvisació. En formen part Sergio Dahdouh Cabia, Gala Gabaldón, Marcos Gómez Baker i Alverd Gual-Cibeira.

Projecte seleccionat en la modalitat d’educació de la convocatòria Art Jove 2019 i realitzat en col·laboració amb ACVic Centre d’Arts Contemporànies. Compta amb un procés de tutoria realitzat per Fito Conesa

-

Sala d'Art Jove_Festa Starter Pack_2019
Sala d'Art Jove_Festa Starter Pack_2019