Lydia Debeer a Paratext nº 8

Activitats
Programa d’intercanvis HISK – Hangar – Sala d’Art Jove
02.03 / 2016 / 19h 00
Hangar
Sala d'Art Jove_Paratext_2016

Lydia Debeer a Paratext nº 8

Dimecres 2 de març, 19.00h
Sala Ricson (Hangar)
Emilia Coranty, 16. Barcelona

Lydia Debeer presenta el seu treball aquest dimecres a Paratext 8 d'Hangar, conjuntament amb els residents Azahara Cerezo, Ali Yerdel, Isamit Morales i Iván Paz.

Lydia Debeer és la primera dels artistes que Hangar i Sala d'Art Jove acullen dins el programa d’intercanvis 2016 amb HISK (Higher Institute of Fine Arts) de Gant.

Durant l’any 2016 dos artistes d’Hangar i dos artistes de Sala d’Art Jove viatjaran durant un mes a Gant, amb el propòsit d'incorporar-se al programa de formació de Hisk. Paral·lelament quatre artistes d'aquest centre realitzaran una estada d'un mes a Barcelona al llarg de l'any en el context de les activitats i espais d'Hangar i Sala d'Art Jove.

---

Lydia Debeer

Un punt de vista arquitectònic sembla regnar en els films de Lydia Debeer. Aquests no revelen sols una forma simbòlica d’entendre l’arquitectura, sinó més aviat una forma no-antropomòrfica d’entendre el cinema i la vida mateixa. Debeer ens mostra altres punts de vista sobre el que creiem que és estrictament humà, ja que en aquest cas són els edificis i els paisatges carregats emocionalment que guanyen un punt de vista sobre l’escena i els personatges que hi transiten.

-