Phérein

Activitats
Una intervenció pública, massiva i sonora a les cabines del telefèric de Montjuïc, conduïda per Estel Boada
01.11 / 2015 / 12h 00
Teleférico de Montjuïc
Sala d'Art Jove_Pherein_2015

Phérein
Una intervenció pública, massiva i sonora a les cabines del telefèric de Montjuïc, conduïda per Estel Boada
Diumenge, 1 de novembre, 12.00 h
Telefèric de Montjuïc

Places limitades. Rerserves a: eboadaib@gmail.com
Preu: 9 €

Cicle d'activitats i presentacions La Gran Il·lusió. Sala d’Art Jove 2015.

La Gran Il·lusió és una proposta de l’equip de mediació de Sala d’Art Jove 2015, format per Caterina AlmirallChristian Alonso i María García.
 
-
 
Phérein
Estel Boada

Cal escollir una cançó. N’hi ha tres: una en castellà, una en català i una en anglès. Són totes diferents. Tres cabines per a tres llengües. Ara cal acomodar un petit grup de gent en un espai reduït que els obliga a estar-s’hi fins el fi de la translació, restant com a sortida forçosa la mort.

L’artefacte mòbil i a la vegada estàtic es balanceja en l’aire i es trasllada de forma cíclica amunt i avall connectant dos punts de la ciutat. Sobrevola monuments i estampes turístiques de la ciutat, dibuixant una línia recta aèria. Els viatgers queden suspesos en l’aire durant una estona considerablement curta.

És important aprofitar aquest espai d’aïllament per experimentar sense límits i seguir la lletra escollida. El so rebota en moviment per damunt dels 56 metres que sobrevolen la ciutat. La magnífica visita aèria, la visió anhelada es veu interrompuda. Hi ha poc temps i el paisatge s’allunya de l’eix principal.

-

Estel Boada Ibern (Mataró, 1991). Graduada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona (2013) i especialitzada en disseny gràfic i projectes editorials per l’escola Design Werkstatt. Organitza i dissenya festivals com ara L’Assalt, el Ciclo Macarena, el Ciclo del Siglo i el Llucifest. Actualment es mou en el terreny de l’exploració musical col·laborant amb alguns músics com Za!, Nico Roig i Daniel Moreno Roldán.

-