Radia 3.0_Sexo Futuro. Un programa d’investigació contributiva i educació radical

Activitats
Radio Cava-ret
26.09 / 2019 / 18h 00
Ràdio Fabra. Fàbrica de Creació Fabra i Coats
Sala d'Art Jove_radia_2019

Radia 3.0_Sexo Futuro
Un programa d’investigació contributiva i educació radical

Radio Cava-ret

Activitat del projecte d'educació Art Jove 2019 en col·laboració amb ACVIC

-

Ràdio Fabra. Fàbrica de Creació Fabra i Coats
Carrer de Sant Adrià, 20. Barcelona

Dijous 26 de setembre, 18.00h

Activitat gratuïta

-

Radia 3.0_Sexo Futuro
Un programa d’investigació contributiva i educació radical
 
Trobada a l’estudi de la Ràdio Fabra en format de retransmissió per streaming. Una oportunitat per  escoltar i navegar entre els fragments d’un arxiu íntim del cruising, que les radio-maníaques i els seus còmplices han estat acumulant persistentment amb la pràctica i la imaginació de la dissidència sexual a la ciutat.

Sexo Futuro obre una nova i última trobada pública, radiofònica i afectiva per tancar un cicle d'assaig i error sobre el cruising, a partir de l’arxiu sonor que han reunit en els últims mesos, amb la voluntat de dialogar sobre les possibilitats d'una educació radical per venir, inaugurada des de la incertesa i confrontada amb la sexualitat de fàrmac de les xarxes i de les aplicacions per lligar.

Per aquesta ultima trobada es convida a Tinderella, als i les participants del Sexo Futuro 0.3, a El Palomar, que els ha servit de guia, i tindrem unx invitadx sorpresa que, com en tot cruising, no sabem quan arribarà.

Les portes de l'estudi estaran obertes. La Contrasenya a l'entrada de Fabra i Coats: Tinderella

Sexo Futuro és un projecte de Ràdio Cava-ret: pràctica i teoria especulativa en moviment, on persones de diferents procedències estan convidades a contribuir, sentir, ressentir i deixar-se afectar sobre la imaginació política de la sexualitat en un present crític.
 
Amb laparticipació d’AlexDianaEulàliaTanitÀngelsDavidCandelaria, Perry MedeaChava i el seu arxiu del cruising del Raval.

Amb la contribució d’El PalmeritaHugaBA, MiraquébienOuYeahNefertitiÁlexBlanca HaddadEl Quijote y Sancho PanzaAngelines, NubeIbricol i Radio Bestial. Amb la col·laboració del Centre Cívic del Sortidor, la XRCB i la Ràdio Fabra.

Projecte seleccionat en la modalitat d’educació de la convocatòria Art Jove 2019. Compta amb un procés de tutoria realitzat per El Palomar.

-

Sala d'Art Jove Sexo futuro
Sala d'Art Jove Sexo futuro
Sala d'Art Jove Sexo futuro
Sala d'Art Jove Sexo futuro