Art Jove és la convocatòria anual de la Direcció General de Joventut que té per objectiu facilitar el desenvolupament de projectes d’arts visuals i donar suport a joves creadors i productors culturals de Catalunya. Amb els projectes que es seleccionen, Sala d'Art Jove desenvolupa un seguit de dinàmiques que tenen la finalitat de generar un marc de qualitat per a la seva producció i difusió, així com incidir en la formació i la professionalització dels seus productors.
 
Art Jove actualitza periòdicament alguns aspectes del plantejament de la convocatòria, amb la voluntat que estigui persistentment en relació amb els interessos i processos de treball dels joves creadors. En aquest sentit, des de l'àmbit de Sala d'Art Jove es procura aportar plantejaments que incentivin el desenvolupament de processos d’arts visuals innovadors i que puguin ser significatius en el context artístic actual.

Col·laboradors:
Hangar Centre de producció i recerca d’arts visuals de Barcelona; MACBA Museu d’Art Contemporani de Barcelona; ACVIC Centre d’Arts Contemporànies de Vic; Centre d’Art La Panera de Lleida; Bòlit Centre d'Arts Contemporànies de Girona; MNAC Museu Nacional d’Art de Catalunya;  Lo Pati Centre d’Art de Terres de l’Ebre.