Col·lectivaccions

Educació
Seminari sobre contextos de comissariat, formació i producció
12.02 — 14.02 / 2014 / 11h 00
Esda Llotja / Sala d'Art Jove / Fabra i Coats Fàbrica de Creació
Sala d'Art Jove_colectivaccions_2014

 
Col·lectivaccions: seminari sobre contextos de comissariat, formació i producció, és una proposta que es dirigeix a artistes, dissenyadors i mediadors emergents interessats en expandir la seva formació, i donar-se a conèixer en diverses experiències, casos pràctics i estratègies relacionades amb la conceptualització, realització i producció d’un projecte expositiu.

El seminari Col·lectivaccions està dirigit per José Antonio Delgado, Rachel Fendler i Judit Vidiella i és una co-producció entre Ajuntament de Barcelona, Fabra i Coats Fàbrica de Creació de Barcelona, Llotja Escola Superior de Disseny i Art, i Sala d'Art Jove. Projecte amb la col·laboració d'Esdap i Sant Andreu Contemporani.

Sessions:
 
12, 13 i 14 de febrer d'11:00 h. a 14:00 h. i de 16:00 h. a 19:00 h.
 
Ponències:

Alberto Peral, Mireia c. Saladrigues, Nora Ancarola, Sala d’Art Jove, Sant Andreu Contemporani, Cristian Añó, Javier Rodrigo, Aida Sánchez de Serdio.

Taller:

El taller proposa un contacte criticopràctic amb els elements, estratègies i problemàtiques en la concepció i realització d’un projecte expositiu, així com en recollir i presentar públicament els processos d’aprenentatge del grup, resultat de les sessions. Amb l’equip tutorial format per José Antonio Delgado, Rachel Fendler, Judit Vidiella i Roser Vallès.

Inscripció gratuïta:
col.lectivaccions@gmail.com
 
 

Sala d'Art Jove_colectivaccions_2014
Sala d'Art Jove_colectivaccions_2014
Sala d'Art Jove_colectivaccions_2014