Contextos formatius

Educació
Col·laboració de Jaume Ferrete amb l'Escola d'Art Leandre Cristòfol . Projecte a cura de Jordi Antas.
23.05 — 25.05 / 2012 / 09h 00
Escola d'Art Leandre Cristòfol . Lleida
Sala d'Art Jove_antas_2012

 
Contextos Formatius
23, 24 i 25 de maig
Espai Vitrines. Escola d’Art Leandre Cristòfol, Lleida.
Projecte a cura de Jordi Antas.
 
Des de l'escola d'art Leandre Cristòfol de Lleida, s'inicia un minicicle de dos workshops realitzats per artistes i adreçats als estudiants de l'escola. Aquesta iniciativa neix amb l'objectiu de generar recursos i eines als estudiants de l'escola generant un procés de formació complementari a les línees curriculars establertes per la propia escola, habilitant així, un espai de treball amb la finalitat de crear ponts entre els estudiants de l'escola d'art, els artistes convidats i diferents estructures professionals que es dediquen a la formació d'artistes.
 
Per aquesta primera edició Contextos Formatius ha proposat a Sant Andreu Contemporani i Sala d'Art Jove -dos estructurres de base en la professionalització d'artistes emergents que operen a Barcelona, però que acullen projectes d'artistes de diferents indrets- a iniciar aquest projecte seleccionant a dos artistes i acompanyant la presentació de les seves propostes educatives en el context de l'escola.
 
Sala d'Art Jove presenta a Jaume Ferrete amb el taller Veu rara:
 
L'idea d'aquest taller és fer un crash course en Veu rara, títol homenatje a Comic raro d'en Francesc Ruíz.Veu rara   seria un assaig de coneixement teòric-pràctic en un constructe "veu" que s'entén des de la seva transversalitat i mutabilitat. Des de les seves funcions, socials, polítiques, estètiques, etc.., i a partir de tècniques de trasplant i tuneig.
 
"La veu rara" vol ser un coneixement parcial, multi-àmbit, e integrat, executat des de l'assertivitat amateur (com una aproximació que es reafirma en la seva no-professionalitat, sense entendre-ho com una limitació), i com instrument que articula el canal, el receptor, l’emissor i el missatge de la comunicació.
 
El taller es realitzarà en tres jornadas intensives, 23, 24 i 25 de maig de 2012, de 10.00 a 14.00h. i de 16.00 a 20.00h.
 
 
 

 

Sala d'Art Jove_antas_2012
Sala d'Art Jove_antas_2012
Sala d'Art Jove_antas_2012
Sala d'Art Jove_antas_2012