Frontisses

Educació
Taller amb David Bestué
04.05 / 2018 / 00h 28
EART. Experimentem amb l’Art
Sala d'Art Jove_frontisses_2018

Frontisses
 
Taller amb David Bestué
 
Divendres 4 de maig, de 17 a 20h.
Dissabte 5 de maig, d’11 a 17h. (amb descans d’1 hora per dinar)
 
EART. Experimentem amb l’Art
C. Torrijos, 68. Barcelona

-
Taller gratuït. Aforament limitat.
Imprescindible inscriure’s prèviament a artjove.tsf@gencat.cat
Prevaldran les inscripcions que es realitzin a tots dos dies de taller.
-
 
Frontisses
 
Pensar l'escultura com una investigació sobre la pròpia escultura. Introduir un element performatiu, processual, en l'objecte amb què es treballa. Aquest plantejament és una constant en la trajectòria de David Bestué (Barcelona, 1980), que posa al límit tot allò material i al mateix temps permet superar algunes de les limitacions -teòriques i pràctiques- d'una producció artística.
 
Frontisses es presenta, justament, com una trobada en la qual compartir algunes eines que ajudin a solucionar les dificultats de presentació o formalització d'un projecte. Partint de l'estudi d'alguns treballs de l'artista, proposem una immersió en conceptes inherents a la seva pràctica, que serveixi per establir un lloc d'intercanvi i aprenentatge entre ell i els participants. Les sessions no només pretenen apel·lar als interessats en l’àmbit objectual, sinó també a les produccions que parteixen d'experiències i materials divergents.

El taller és una proposta de Carolina Jiménez i Jordi Vernis, equip de mediació 2018, per a desenvolupar-se en el marc de l’activitat formativa de Sala d’Art Jove.

-
 
David Bestué (Barcelona, 1980) és artista i escriptor. Actualment resideix entre Madrid i Barcelona. Entre les seves exposicions individuals figuren ROSI AMOR (Museo Reina Sofia, Madrid, 2017) i Realisme (La Capella, Barcelona, 2015). Ha participat a mostres col·lectivas a Nova York (Biblioteca Pública de Nova York), Buenos Aires, (Universidad Di Tella), Barcelona (MACBA), etc. Entre el 2003 i el 2009 va desenvolupar les publicacions Enric Miralles a izquierda y derecha i Formalismo Puro, sobre l'arquitectura espanyola del segle XX, amb l'editorial Tenov. Ha realizat residències a Gasworks (Londres, 2010), de_sitio (Ciutat de Mèxic, 2013) i Kunsthalle São Paulo (São Paulo, 2016).
http://www.davidbestue.net/

Sala Art Jove_Taller Frontises_2018
Sala Art Jove_Taller Frontises_2018