Recerques. Memòria, creació i participació

Educació
Miguel Ayesa, Pablo P. Becerra, Luca Rullo i Naiara Vishnu
19.03 — 25.03 / 2015 / 10h 14
ESARDI Escola d’Art i Disseny / L’Aula al Pati / Sala d'Art Jove
Sala d'Art Jove_recerques_2015

Recerques. Memòria, creació i participació
Miguel Ayesa, Pablo P. Becerra, Luca Rullo i Naiara Vishnu

 
ESARDI Escola d’Art i Disseny / L’Aula al Pati
Calle Racó del Castell, 2. Amposta

Del 19 al 25 de Març.
-

Recerques és la segona etapa del projecte Post-paisatge: Relacions entre memòria, territori i escolta centrat en una investigació dins el marc de l’escolta, la memòria i els tercers paisatges al territori de les Terres de l’Ebre. Aquest projecte va ser realitzat durant l'any 2014 per Luca Rullo i Miguel Ayesa, en el marc de la col·laboració entre Sala d'Art Jove i Lo Pati Centre d’Art de les Terres de l’Ebre.

La proposta és una posada en pràctica de la reconceptualització del paisatge, propiciant la seva vinculació amb una extensió de la definició més dirigida a l’àmbit social, cultural, històric i personal dels agents residents a la zona, que amb la seva qualitat més estética comunment atribuïda.

L’activitat es realitza amb la col.laboració de l’Aula al Pati, el Centre d’Art Lo Pati i ESARDI Escola d’Art i Disseny d’Amposta, amb la participació dels alumnes de l’escola de l’àrea de pintura/art mural. Les sessions de treball seran dinamitzades pels artistes: Miguel Ayesa, Pablo P. Becerra, Luca Rullo i Naiara Vishnu.

-

Primera sessió,19 de Març
dinamitzada per Luca Rullo. Presentació del projecte, intercanvi d’experiències entre joves artistes i alumnes de l’escola, i dinàmica de reconeixement del paisatge no estètic lligada al quotidianitat dels participants.

Segona sessió, 20 de Març
dirigida per Pablo P. Becerra, realitzant un treball de lectura del paisatge com a text i la seva reinterpretació a través d'eines artístiques.

Tercera i quarta sessió, 23 i 24 de Març
dirigides per Miguel Ayesa i Naiara Vishnu, treballant amb el paisatge a partir d’imatge d’arxiu desfetes i derives atzaroses.

Cinquena sessió, 25 de Març
aquesta sessió serà dedicada a la conclusió i definició del projecte resultant de les sessions anteriors. Un treball a l’aula marcat per compartir experiències i construir col.lectivavament un material final dirigit a una futura publicació.

Es realitzarà una sessió especial diumenge al mig dia, amb la col.laboració d’un cuiner experimental a la residència d’artistes de Balada, on es realitzarà una interpretació del paisatge a partir d’ingredients típics de la regió. Aquesta activitat és oberta i gratuïta.

-

Més informació i reserves:
Luca Rullo 620.12.17.74
luca@acs.li

 
 
-