Visites d'estudi Sala d'Art Jove 2019. Programa de formació

Educació
Visites d'estudi
01.07 / 2019 / 00h 54
Sala d'Art Jove
Visites d'estudi Sala d'Art Jove 2019

Visites d’estudi Sala d’Art Jove 2019
 
Sala d’Art Jove continua un any més amb el seu programa de visites d’estudi 2019 en paral·lel al seu programa d’exposicions, projectes de col·laboració amb centres del territori català i activitats i presentacions de la temporada.

Enguany el programa de visites d’estudi s’ha ampliat a tots els artistes de la programació 2019 en els diverses modalitats del programa Art Jove 2019, amb un total de 64 visites d’estudi.
-
El programa consisteix en sèrie de sessions de treball individualitzades entre els artistes de la temporada actual de Sala d’Art Jove i diversos professionals del sector. El programa compta en aquesta ocasió amb la col·laboració de diverses institucions i professionals. MACBA, Centre d’Art la Panera de Lleida, Departament d’Arts i Humanitats de la Universtiat Oberta de Catalunya (UOC), així com de diversos artistes i professionals independents.
-
Del Museu d’Art Contemporani de Barcelona MACBA: Pablo Martínez, Cap de Programes; Antònia Maria Perelló, Conservadora de la Colección; Myriam Rubio, Coordinadora de Programes Acadèmics; Huiwai Chu, curadora; Teresa Grandes Conservadores d'Exposicions; Alicia Escobio, Coordinadora de Programes Públics; i Jolanda Jolis i Isaac Sanjuan Coordinadors d'Educació.
 
Del Centre d’Art la Panera de Lleida: Cèlia del Diego, Directora; Anna Roigé, Responsable del Centre de Documentació i Roser Sanjuan del Departament d’Educació.

De la Universitat Oberta de Catalunya (UOC): Aida Sánchez de Serdio i María Iñigo, del Departament d’Arts i Humanitats.

Entre els artistes i professionals independents: Nancy Garín investigadora, periodista i historiadora de l’art; Bel Olit professora de la Universitat de Barcelona i escriptora; i els artistes Fito ConesaLucía EgañaHelen Geleton i Carles Congost.

Els artistes de Sala d’Art Jove que participen del programa de visites d’estudi durant 2019 són:Marta Rosell, Joan Pallé, Oriol M. Martí, Eulàlia García, Marta Rovira, Daniel de la Barra, Nataly Prada, Diego Posada, Txe Roimeser, Yessi Perse, Anna Fando, Anna Cornudella, Joana Capella, Belo C. Atance, Joana Gil, Elena Blesa, Ortésia Cabrera, Maria Camila Cárdenas, Paula Camila Garrido, Samuel Céspedes, Violeta Ospina, Marcos Gómez Barker, Sergio Dahdouh, Clara Gabaldón.

-

El programa de formació es complementa amb els processos de seguiment de producció per part de l'equip de mediació d’Art Jove 2019 format per Oriol Ocaña i Alba Vilamala.

Així mateix durant 2019 es realitzen els processos de seguiment dels projectes en col·laboració entre Sala d'Art Jove i els centres d'art del territori (ACVic, Museu Nacional de Catalunya, Centre d’Art La Panera, MACBA, i Lo Pati centre d’Art de les Terres de l’Ebre) amb la col·laboració de: PLOMBel Olit, Nancy Garín, Sonia Fernández Pan, El Palomar i Fito Conesa.
-

De la imatge citada: Mizuki, S. (2017) Enciclopedia YOKAI. Gijón: Satori Ediciones.