Nova i curiosa relació

Exposicions
25.10 — 18.12 / 2022 / 18h 00
Fundació Joan Brossa - Centre de les Arts Lliures
Imatge d'un carre de Barcelona on una ma reparteix un fulletó. inclou iformació de l'exposició.

Nova i curiosa relació
inauguració: dimecres 26 d'octubre a les 18h.
 
---
 
 
Inspirades per l’amistat que vincula els integrants de Dau al Set i pel taller d’Enric Tormo, que els acollia, l’equip del P.I.C. donem voltes a les relacions que ocórren en un espai, com si fos un tauler d’un joc. Nova i curiosa relació planteja la creació d’un taller 2.0 on reunim diversos artistes perquè ens ajudin a construir aquest espai-joc, consistent a trobar les pistes fins a sortir d’una habitació. En diem taller 2.0 perquè no l’entenem tant com un espai físic, sinó com un sistema que ens interrelaciona. Així, a prova de buscar-ne la sortida, esperem que les participants entrin a habitar la nostra nova i curiosa relació.

 

Aquesta proposta és el resultat de la investigació i treball que el Programa d’Investigació Curatorial (P.I.C.) ha dut a terme durant el 2022, a partir de l’exposició La invisibilitat del Dau. Enric Tormo, impressor i fotògraf.

 
Comissariat: Alexander Arilla, David Ricart Andreu, Júlia Zapata
Coordinació del Programa d’Investigació Curatorial: Sílvia Galí
Artistes vius i morts: Noela Covelo, Daniel Moreno, Martí Ribas, Feromona, Alba Garcia, Joan Brossa, Paula Vilageliu, Mar Reykjavik, Enric Tormo, i altres per confirmar.
 
 
El Programa d’Investigació Curatorial (P.I.C.) és un programa que neix en col·laboració amb la Fundació Broosa -Centre de les Arts lliures i la Sala d’Art Jove i que s’articula al voltant d’un equip d’artistes i comissaris independents que treballen físicament al Centre de les Arts Lliures en un procés de recerca curatorial. Aquest projecte té com a objectiu principal realçar el llegat artístic i cultural, relacionant-lo amb la creació i el pensament contemporanis. Alhora, és un procés d’investigació obert a disposició de noves generacions d’artistes i comissaris independents.
 
 
---