Programa d’intercanvis HISK – Hangar – Sala d’Art Jove

Intercanvis
Mario Santamaría
04.03 / 2016 / 00h 06
HISK
Sala d'Art Jove_hisk_2016

Programa d’intercanvis HISK – Hangar – Sala d’Art Jove

Sala d’Art Jove i Hangar hem iniciat un programa d’intercanvis amb HISK Higher Institute of Fine Arts, de Gant. Durant l’any 2016 dos artistes d’Hangar i dos artistes de Sala d’Art Jove viatjaran durant un mes a Gant, amb el propòsit d'incorporar-se al programa de formació del Hisk. Paral·lelament quatre artistes d'aquest centre realitzaran una estada d'un mes a Barcelona al llarg de l'any en el context de les activitats i espais d'Hangar i Sala d'Art Jove.

Pel que fa als artistes d'Hangar, el primera artista que viatja a HISK és Mario Santamaría que residirà a Gant durant tot el mes de març de 2016.

---

La pràctica artística de Mario Santamaría estudia el fenòmen de l’observador contemporani, parant atenció a dos processos que el configuren, tant les pràctiques representacionals com els aparells de visió i mediació. Utilitzant diferents tàctiques com l’apropiació, el remake o el muntatge, els seus treballs intervenen en diferents terrenys com el conflicte, la memòria, la virtualitat o la vigilància.

-

Imatge: The Act & the Tracer, (2015). Württembergischer Kunstverein Stuttgart.

-