Residència Casa Tres Patios (C3P) - Sala d'Art Jove 2017

Intercanvis
Medellín (Colòmbia)
01.09 / 2017 / 00h 55
Casa Tres Patios
Sala d'Art Jove_casa tres patios_2017

Residència a Casa Tres Patios 2017
 
Sala d’Art Jove de la Generalitat de Catalunya i Fundación Casa Tres Patios conviden a 1 artista que procedeixi d’alguna de les dues darreres promocions d’Art Jove (Art Jove 2015 i 2016) a participar d’una residència a Medellín (Colòmbia) del 15 d’octubre al 10 de desembre de 2017.

L’artista seleccionat participarà durant aquest període de temps del programa Nuevas Relaciones con el Capital, en el marc del qual es contempla la realització d’un projecte artístic i educatiu que es contextualitzi en el lloc i tingui en compte les xarxes de col·laboració de Casa Tres Patios per a la seva realització. 

-
Casa Tres Patios és una fundació ubicada al Barrio Prado de Medellín i que es dedica a la investigació i al desenvolupament de projectes enfocats a les pedagogies alternatives i les pràctiques artístiques contemporànies.

Amb un enfocament deliberadament transdisciplinar, el centre combina pràctiques artístiques, pedagogia, teoria de l’art, ciències socials i la filosofia. Actualment es troba en un procés de col·laboració, amb la Secretaría de Cultura Ciudadana de Medellín per a la reconfiguració de la Red de Artes Visuales de Medellín. Des de 2016 desenvolupa el programa Nuevas Relaciones con el Capital, amb el qual planteja diferents qüestions relatives a contextos educatius, econòmics, socials i culturals, al mateix temps que aspira a trobar alternatives de transformació sostenibles en els temps actuals. 

-