Dissolution is the best solution for pollution

Intervencions
Lara Fluxà. Projecte Intervenció Art Jove 2015. Procés de tutoria: Cristian Añó
23.01 / 2016 / 20h 00
Lo Pati. Centre d’Art Terres de l’Ebre
Sala d'Art Jove_Dissolution_2016

 
Dissolution is the best solution for pollution

Dissolution is the best solution for pollution és un projecte artístic de l'artista mallorquina Lara Fluxà que, servint-se de les aigües contaminades del tram baix del riu Ebre, explora la idea de la consciència de risc. És a dir, explorar la possibilitat d’una negació conscient de les conseqüències associades a la contaminació de les aigües del riu. El projecte se desenvolupa entorn lo principi de la memòria de l’aigua, propi de la medicina homeopàtica, que establix que l’aigua pot retenir el record de substàncies prèviament dissoltes. Seguint este principi, fa referència a la necessitat de valorar i recordar fets com lo desastre ecològic, mediambiental i de seguretat sanitària que ha suposat l’activitat negligent d’Ercros Industrial (Flix), els efectes de la qual s’estenen més enllà del nucli.

-

Dissolution is the best solution for pollution ha comptat amb la tutoria de Cristian Añó, i s'emmarca en la col·laboració entre Lo Pati i Sala Art Jove durant l'any 2015, i s'inserix dins lo cicle d'activitats i presentacions La Gran Il·lusió, una proposta de l’equip de mediació de Sala d’Art Jove 2015, format per Caterina Almirall, Christian Alonso i María García.

-

La inauguració serà el dissabte 23 de gener a les 20:00, conjuntament amb les exposicions: Cauty Said To Franco: What Time Is Love?  i Sweet Home, d'Asbel Estevemés l'actuació de la banda Corte Moderno (Ediciones Populares, Barcelona). 

Servei d’autocar Barcelona – Amposta – Barcelona, organitzat en col·laboració amb Lo Pati i Sant Andreu Contemporani:

Sortida dissabte 23 a les 17h, Plaça Catalunya (davant del Hard Rock Cafè).
Parada al monument franquista d’Amposta, vinculada al projecte Cauty said to Franci: What time is Love? d’Alán Carrasco, Laura Llaneli, Joan Bennassar, Miquel Cañellas i María García.
Arribada a Amposta a les 20h.
Sortida d'Amposta a les 22.30h.

-
Podeu fer reserva de places a: artjove.dasc@gencat.cat i sac@santandreucontemporani.org

Inauguració:
Dissabte 23 de gener a les 20 h.

Lo Pati. Centre d’Art Terres de l’Ebre
C. Gran Capità, 38-40
Amposta
 
-