Tots els organismes que ens ha tocat ser

Exposiciones
Marc Anglès, Ana Ayuso Nogueiras, Judit Bou Comas, Ona Joan i Orozco, Martí Madaula Esquirol, Andrea Montoya, Clara Pelegrin, Diego Posada Gómez
21.01 — 11.03 / 2021 / 00h 00
Sala d'Art Jove

Tots els organismes que ens ha tocat ser
21.01.2021 – 11.03.2021
 
OBERTURA:
21 de gener a partir de les 17.00h
Sala d'Art Jove
 
Marc Anglès, Ana Ayuso Nogueiras, Judit Bou Comas, Ona Joan i Orozco, Martí Madaula Esquirol, Andrea Montoya, Clara Pelegrin, Diego Posada Gómez
 
-
Tots els organismes que ens ha tocat ser
 
Petjades que s’esvaeixen, que es desdibuixen i que es descomponen en el seu titil•lar, com esferes petites que cristal•litzen en superfícies de pell nua. I en la concavitat de cada porus, les petjades s’inscriuen en les esplugues que resulten del cop. Obren un territori on els marges s’esborren en un moviment continu en què cada trajecte desxifra noves formes de ser.
 
Com un organisme en constant trànsit, com un mapa flexible als canvis, l’exposició experimenta una inevitable mutació, un nomadisme que s'instal•la en la seva genealogia corporal, en la fissura per on vessen tots els seus fluids.
 
I els cossos es tornen arxius i els arxius es tornen carn. Arxius fràgils, espais de memòria solcats per cicatrius, arrugues i tatuatges. Cada arxiu activa un camp vibratori que ressona en l'espai i ens abraça. I ens porta a l'escolta de veus que són retrats de desitjos, paraules que són ressons de lluites i de resistències, de cremades i d’udols. Les memòries es construeixen col•lectivament. Es curen i es cultiven. Se’ls hi ha de donar temps perquè escampin la seva polpa. I emprenem un reciclatge anàrquic i posem les mans en la matèria residual. Realitzem una incisió, obrim la maquinària per examinar la sang dels seus cargols, restaurar el seu vermell i suturar els seus descosits.
 
La pell és una superfície d'inscripció crítica en què les peces emergeixen amb la veu i el testimoni dels cossos que els hi ha tocat ser.
-
Una proposta de l’equip de mediació Art Jove 2020: pli-é collective (Eva Paià, Marina Ribot Pallicer, Angelica Tognetti).
 
-
Mesures de seguretat:
Aquestes activitats estan subjectes a les restriccions generals de seguretat vigents per la COVID-19.
Per les activitats que es puguin organitzar vinculades a aquesta exposició, serà imprescindible la inscripció prèvia, així com l’ús de mascareta en tot moment durant les activitats i el manteniment de la distància de seguretat. Qualsevol canvi en el format o en les condicions de l’activitat seran comunicades als inscrits el dia abans de l’activitat via correu electrònic.