Orquestra d’Elefants / Croatán és la durada d'un concert

Activitats
Orquestra d’Elefants, instal·lació sonora d’Elsa de Alfonso / Croatán es la durada d'un concert, projecte de Laura Aixalà, Maria Isabel Carrero i Beatriz Requeira
07.11 / 2015 / 18h 00
Nook Nook
Sala d'Art Jove_elefants_2015

Orquestra d’Elefants
Instal·lació sonora d’Elsa de Alfonso
Dissabte 7 de novembre, 18.00 h

Croatán és la durada d'un concert
Projecte de Laura Aixalà, Maria Isabel Carrero, Beatriz Requeira (Gustau Garcia i Alexander Reviriego) i futurs col·laboradors.
Dissabte 7 de novembre, 19.30 h

Nook Nook
C. Nou de la Rambla 143. Barcelona.
(Activitat gratuïta)

Cicle d'activitats i presentacions La Gran Il·lusió. Sala d’Art Jove 2015.
La Gran Il·lusió és una proposta de l’equip de mediació de Sala d’Art Jove 2015, format per Caterina AlmirallChristian Alonso i María García.
 
-

Orquestra d’Elefants
Elsa de Alfonso

Partint de la premissa “tots som estrelles del pop”, Orquestra d’Elefants és una instal·lació que combina diversos dispositius sonors que permeten que qualsevol persona pugui crear cançons deixant-se guiar per la seva intuïció.
-

Croatán és la durada d'un concert
Laura Aixalà, Isabel Carrero, Beatriz Regueira (Gustau Garcia, Àlex Reviriego), i futurs col·laboradors.

Investigació crítica sobre la noció de pertinença a un territori i a una comunitat social aplicada al context institucional de la Sala d’Art Jove. S’equipara el padró municipal, com a instrument dispensador de legalitat, a la convocatòria de la Sala d’Art Jove, com a eina legitimadora de l’estatus dels artistes joves. El projecte es formalitza en un concert convoca mitjançant un crowfunding, pel qual s’intercanvia la col·laboració pels privilegis de producció i visibilitat que ofereix la institució mitjançant les seves beques i premis.

-