Art Jove 2010

Convocatòries
Convocatòria de projectes d'Arts Visuals. Creació, investigació, edició, educació.
30.10 / 2009 / 16h 19

La Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya presenta la convocatòria de projectes d’arts visuals per desenvolupar en el marc de la Sala d’Art Jove al llarg de l’any 2010. L’objectiu de la convocatòria és facilitar el desenvolupament de projectes d’arts visuals, els quals poden implicar aspectes relacionats tant amb la creació, l’investigació, l’edició i l’educació.

Convocatòries Art Jove:

Art Jove és la convocatòria anual de la Direcció General de Joventut que té per objectiu facilitar el desenvolupament de projectes d’arts visuals i donar suport a joves creadors i productors culturals de Catalunya. Amb els projectes que es seleccionen, la Sala d'Art Jove desenvolupa un seguit de dinàmiques que tenen la finalitat de generar un marc de qualitat per a la seva producció i difusió, així com incidir en la formació i la professionalització dels seus productors.

Art Jove actualitza periòdicament alguns aspectes del plantejament de la convocatòria, amb la voluntat que estigui persistentment en relació amb els interessos i processos de treball dels joves creadors. En aquest sentit, des de l'àmbit de la Sala d'Art Jove es procura aportar plantejaments que incentivin el desenvolupament de processos d’arts visuals innovadors i que puguin ser significatius en el context artístic actual.

Art Jove inclou actualment quatre modalitats de projectes relacionats amb les arts visuals: creació, investigació, edició i educació. Així mateix, es realitza també la convocatòria Tutorial, adreçada a agents culturals interessats en planificar i desenvolupar dinàmiques de producció, formació, difusió i mediació per a la Sala d'Art Jove.