Art jove 2011

Convocatòries
Convocatòria de projectes de creació, investigació, edició, educació. Convocatòria Tutorial.
15.10 / 2010 / 16h 59

La Secretaria de Joventut presenta les convocatòries Arts visuals 2011, pel desenvolupament de projectes d'arts visuals en diverses modalitats, i Tutorial 2011, destinada a l'assaig de les dinàmiques de treball amb què s'articularà la pròxima temporada de la Sala d'Art Jove.
 
Arts visuals 2011
 
Arts visuals 2011 té per objectiu facilitar el desenvolupament de projectes d’arts visuals, en els modalitats de creació, investigació, edició i educació.
 
Tots els projectes que se seleccionin en aquesta convocatòria rebran el suport tècnic de Can Xalant, Centre de Creació i Pensament Contemporani de Mataró, i Hangar, Centre de Producció d’Arts Visuals, 'el que fa a recursos i assessorament en la producció.
 
 
Tutorial 2011
 
Tutorial 2011 té per objectiu convidar a agents culturals i del sector de les arts visuals per a l’elaboració de la programació de la la Sala d’Art Jove durant la temporada 2011, a partir de la dinamització de processos de col·laboració i formació amb els productors seleccionats en la convocatòria Arts visuals 2011.
 
Amb Tutorial 2011 es procedeix a replantejar la dinàmica de la Sala d’Art Jove que fins a l’anterior edició s’ha anomenat “processos de tutoria”, la qual es transforma en una convocatòria pública a fi d’incentivar l’experimentació a l’entorn dels processos de producció, formació, difusió i reflexió entorn de la creació contemporània.
 
 
Jurat
 
Alex Brahim, comissari independent;
el col·lectiu Venav (por la), format per Ruben Grilo, Alex Reynolds i Marc Vives,
Moritz Kung, director de Canòdrom Centre d'Art Contemporani de Barcelona;
el col·lectiu Sitesize, format per Elvira Pujol i Joan Vila-Puig;
i Txuma Sánchez, membre de l'equip de gestió de la Sala d'Art Jove
 
 
President del jurat: Sílvia Cabeza, cap de programes de l’Agència Catalana de la Joventut.
Secretària: Marta Vilardell, tècnica de cultura de la Secretaria de Joventut.