La Gran Il·lusió. L'exposició

Exposicions
Jaume Clotet, Sergi Selvas, Irene Solà, Estel Boada, Francesc Ruiz Abad, Marta Pujades, Shani Bar
15.10 / 2015 — 22.01 / 2016 / 19h 30
Sala d'Art Jove
Sala d'Art Jove_Gran Il·lusió_2015

La Gran Il·lusió. L'exposició

Del 15 d’octubre de 2015 al 22 de gener de 2016
19.30 h. Inauguració

Sala D'Art Jove
Calàbria, 147. Barcelona
.........................................................................................................................................

Jaume Clotet, Neo GrOupie
Sergi Selvas, Canvi d'Estat
Irene Solà, Louis Garrel
Estel Boada, Phérein
Francesc Ruiz Abad, Calonge 2013
Marta Pujades, Nosaltres
Shani Bar, Barcelona Civil War remains: An uncertain guide
 
-

El que sabem o el que creiem que sabem afecta la manera en què veiem les coses. Quan s’obre el teló, potser no hi ha res al darrere. Potser, quan correm la cortina, quedem encegats pel que hi veiem. Potser no trobem el que buscàvem entre els plecs de la roba, però potser hi trobarem altres coses.  

La Gran Il·lusió. L'exposició, proposa un escenari singular, un lloc on cohabiten l’entusiasme, la confusió dels sentits i l’anàlisi crític. Els projectes s'articulen per mitjà d'un joc de miralls on s’entrecreuen realitat i ficció, imatge i text, presència i absència. El joc de miralls es proposa com una reflexió sobre les maneres de mirar. Els projectes canvien les seves qualitats segons els espais on apareixen i els formats que adopten. L'exposició és un dels angles possibles des del que enfocar la qüestió. A la sala d’exposicions els projectes es mostren en una de les seves versions, a la vegada que es relacionen o simplement cohabiten amb la resta.

-
 
La Gran Il·lusió és una proposta de l’equip de mediació de Sala d’Art Jove 2015, format per Caterina Almirall, Christian Alonso i María García.

-