Residència d'Egon Van Herrweghe i Pedro Moraes

Intercanvis
Artistes del HISK Higher Institute for Fine Arts Advanced Studies
17.07 / 2015 / 15h 01
Sala d'Art Jove
Sala d'Art Jove_hisk_2015

 
Sala d'Art Jove rep des de finals de juliol i durant tot l'agost els artistes Egon Van Herreweghe i Pedro Moraes, en el marc del programa d'intercanvi que inicia amb HISK, Higher Institute for Fine Arts Advanced Studies, de Gant (Bèlgica), en col·laboració amb Homesession, de Barcelona.

Juntament amb la convocatòria que ha tingut lloc el passat mes d'abril en col·laboració amb art3, de Valance (França) i Homesession, i de la qual l'artista Laura Lanelli n'ha estat la guanyadora, aquesta iniciativa es suma a la implamentació del programa d'acció internacional de Sala d'Art Jove.

HISK és un centre ubicat a Gant, que ofereix des de 1997 un programa posacadèmic en arts visuals i que acull 24 artistes joves de diferents procedències durant estades de dos anys. La seva activitat està basada en un programa de formació i producció, incloent la realització de studio visits, workshops i presentacions públiques. Així mateix el centre posa els artistes en relació amb altres centres de producció i formació arreu d'Europa, entre els quals es suma amb aquesta residència Sala d'Art Jove.
-