Programa d’intercanvis HISK-Sala d'Art Jove 2018

Intercanvis
Rosa Vallori / Aldo Urbano
20.02 / 2018 / 01h 18
HISK / Sala d'Art jove

Programa d’intercanvis HISK–Sala d’Art Jove 2018

Sala d'Art Jove continua aquest any amb l'intercanvi de dos artistes amb HISK (Higer Institute for Fine Arts) de Gant, Bèlgica.

Els artistes seleccionats per Sala d'Art Jove a la convocatòria d'intercanvi internacional de 2018 són Rosa Vallori i Aldo Urbano.

Tots dos artistes participaran del programa oficial de visites d'artista de HISK, i del seu programa de formació, durant un mes a partir del mes de Juny. Sala d'Art Jove ofereix a travès de la seva convocatòria pública anual dues beques d'intercanvi amb el centre.

HISK és un centre de formació superior que ofereix des de 1997 un programa posacadèmic en arts visuals i que acull 24 artistes joves de diferents procedències durant estades de dos anys. La seva activitat està basada en un programa de formació i producció, incloent la realització de studio visits, workshops i presentacions públiques. Així mateix el centre posa els artistes en relació amb altres centres de producció i formació arreu d'Europa, entre els quals es suma amb aquesta residència Sala d'Art Jove des de 2016.

-