Programa d’intercanvis HISK-Sala d'Art Jove 2018

Intercanvis
Aldo Urbano / Rebekka Sarah Löffler. Rosa Vallori / Mostafa Saifi Rahmouni
20.02 / 2018 / 01h 18
HISK / Sala d'Art jove
Sala d'Art Jove_hisk_2018

Programa d’intercanvis HISK–Sala d’Art Jove 2018

Sala d'Art Jove continua aquest any amb l'intercanvi de dos artistes amb HISK (Higer Institute for Fine Arts) de Gant, Bèlgica.

Els artistes seleccionats per Sala d'Art Jove a la convocatòria d'intercanvi internacional de 2018 són Rosa Vallori i Aldo Urbano

Tots dos artistes participaran del programa oficial de visites d'artista de HISK, i del seu programa de formació, durant un mes a partir del mes de Juny. Sala d'Art Jove ofereix a travès de la seva convocatòria pública anual dues beques d'intercanvi amb el centre.

Els artistes rebuts a Barcelona durant el mes de juliol i procedents de Hisk són Rebekka Sarah Löffler i Mostafa Saifi Rahmouni. Aquest dos artistes residiran a Hangar i participaran així mateix a la programació de presentacions del centre Paratetx.

HISK és un centre de formació superior que ofereix des de 1997 un programa posacadèmic en arts visuals i que acull 24 artistes joves de diferents procedències durant estades de dos anys. La seva activitat està basada en un programa de formació i producció, incloent la realització de studio visits, workshops i presentacions públiques. Així mateix el centre posa els artistes en relació amb altres centres de producció i formació arreu d'Europa, entre els quals es suma amb aquesta residència Sala d'Art Jove des de 2016.

-