Residència Descompression Gathering Summer Camp. Radical Intention - Sala d'Art Jove 2018

Intercanvis
Guillem Arquer, Núria Inés
25.08 — 04.09 / 2018 / 00h 54
Corniolo Art Platform. Borgo San Lorenzo (Itàlia)
Sala d'Art Jove_Gathering Summer Camp_2018

Residència Descompression Gathering Summer Camp. Radical Intention - Sala d'Art Jove 2018

Sala d’Art Jove de la Generalitat de Catalunya convida a dos artistes que procedeixin de l'actual promoció d’Art Jove (2018) a participar d’una residència al Descompression Gathering Summer Camp. Iniciativa comissariada pel col·lectiu Radical Intention a Cornolio Art Platform, a Borgo San Lorenzo (Itàlia), entre el 25 d'agost i el 4 de setembre de 2018.

Els dos artistes guanyadors de les dues beques de residència han estat Guillem Arquer i Núria Inés. Tots dos artistes han participat del camp d'estiu, a la regió de la Toscana, amb la participació especial de l'artista Steve Lambert.

Després del camp d’estiu els 2 artistes seleccionats han participat amb un programa de trobades, articulat per a l’ocasió per Radical Intention, amb agents del sector artístic de l’àrea de Florència.

-

Descompression Gathering Summer Camp és un camp d’estiu comissariat per Radical Intention que es planteja generar una esfera d’intercanvi i diàleg a l’entorn dels projectes dels artistes participants. Així com experimenta en diferents processos per a la descompressió, la vida en comú, així com el descobriment i la interacció amb l’entorn de la Toscana.

Radical Intention és un col·lectiu format per Maria Pecchioli i Aria Spinelli que investiga noves formes d’interacció i intercanvi en el context de les arts visuals.

-

Aquesta residència d'estiu s'enmarca en els programes d'intercanvi internacionals i de caràctes formatiu impulsats per Sala d'Art Jove.

Sala d'Art Jove maté en aquest sentit intercanvis anuals amb HISK (Higer Institute for Fine Arts) de Gant, Bèlgica i amb la Fundación Casa Tres Patios de Medellín, Colòmbia.

-