Programa de formació Sala d’Art Jove 2017

Educació
Visites d’estudi
16.05 / 2017 / 01h 31
Sala d'Art Jove / Macba
Sala d'Art Jove_formació_2017

Programa de formació Sala d’Art Jove 2017

El programa de formació de Sala d’Art Jove 2017 es basa en una sèrie de visites d’estudi que diferents professionals del sector artístic portaran a terme amb els artistes de la modalitat de creació a partir de finals de maig. Es tracta d’una sèrie de sessions de treball individualitzades amb les quals es treballarà a l’entorn d’aspectes relatius als projectes que han estat seleccionats amb la convocatòria d’enguany.

Les visites d’estudi seran portades a terme per amb la col·laboració de MACBA, amb: Huiwai Chu, Patricia Dauder, Alicia Escobio, Alexandra Laudo, Pablo Martínez, Mabel Palacín, Maria Antonia Perelló, Myriam Rubio i Francesc Ruiz.

Els artistes que participen del programa són: Paula Artés, Maria Alcaide, Shani Bar, Clàudia del Barrio, Joana Capella, Emma Casadevall, Roc Domingo, Albert Gironès, Gen Ilda i Cayetano Truyols, Daneil Moreno i Aldo Urbano i Helena Vinent

El programa es complementa amb els processos de seguiment de producció que simultàniament estan en procés d’engegar els equips de mediació d’Art Jove 2017, formats per Irati Irulegi i Quim Packard, respectivament.

-